M.I.A. har udgivet et mixtape som julegave til sine fans

M.I.A. har udgivet et mixtape som julegave til sine fans
M.I.A. til Primavera Sound 2022. (Foto: Xavi Torrent/WireImage)

Det er kun lidt over et år siden, at M.I.A. udgav albummet ‘Mata’, men allerede nu er hun altså klar med et mixtape bestående af 16 sange. Du kan ikke finde det på de gængse streamingtjenester, men du skal derimod hoppe ind på M.I.A.’s hjemmeside for at høre det.

Mixtapet hedder ‘Bells Collection’, og M.I.A. fortæller på Instagram, at tracklisten byder på samarbejder med blandt andre Skrillex, Troy Baker, Rex Kudo og Blaqstarr. Disse samarbejdspartnere er dog ikke blotlagt, hvis man klikker ind på hjemmesiden, hvor der ikke er anden tilgængelig information end artwork og en play-knap. Man kan altså dermed ikke frit browse rundt i tracklisten.

Sidste år kom det frem, at M.I.A. havde konverteret til kristendom, og denne spirituelle vækkelse har øjensynligt påvirket ‘Bells Collection’ betydeligt. Dels er sangene spækket med religiøst betonet lyrik, og dels rapporterer Stereogum, at albummet udkom med følgende halvkryptiske pressemeddelelse fra M.I.A.:

»Jeg præsenterer en gave fra østen, vidunderets stjerne, nattens stjerne. Skønhed. Lys. Hellig. Kosmisk. Magnetisme. Et samarbejde med Gud. Begrænset udgave. Hør det udelukkende på Ohmni.com. Hvis du vil dele denne gave, klik send til din ven! Glædelig jul! Jesus frelser«.

Mixtapet består dog ikke udelukkende af frelseseshymner. Et af de mest opsigtsvækkende numre er et instrumentaltrack ved navn ‘Bella Hadid’, og et andet er en pro-palæstinensisk kampsang ved navn ‘Free Pali’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af