Playboi Carti deler endnu et nyt nummer – se videoen til ‘H00dbyair’

Playboi Carti deler endnu et nyt nummer – se videoen til ‘H00dbyair’
Playboi Carti. (Foto: Steven Ferdman/Getty Images)

Playboi Carti er varm for tiden. For tredje uge i streg har den amerikanske rapper nemlig delt en ny sang.

‘H00dbyair’ er titlen på det nye nummer, hvor Cartis autotunede røst hvisker og rasper over et ondt trapbeat. »You gotta get high like this / You gotta get high like me«, gentager rapperen i starten af sangen, der byder på to vers og intet omkvæd.

Sangen er blevet delt fra en Instagram-profil tilhørende Playboi Cartis label Opium. En venlig sjæl har også lagt musikvideoen på Youtube.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I de to forrige uger smed Carti sangene ‘2024’ og ‘Ur the Moon’ på nettet. Alle tre numre stammer højst sandsynligt fra hans kommende tredje studiealbum.

Rapperen har tidligere overvejet albumtitlen ‘Music’, og på et af de nylige opslag fra Opium-profilen står teksten »I Am Music«. Indspilningsprocessen til det nye album har været rimelig speciel, da den blandt andet foregik i et glashus på et bjerg og i en grotte.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af