Ryan Gosling udgiver ep med jule-remix af ‘Barbie’-sangen ‘I’m Just Ken’ – se musikvideoen

Ryan Gosling udgiver ep med jule-remix af ‘Barbie’-sangen ‘I’m Just Ken’ – se musikvideoen
'Barbie'. (Foto: Warner)

Årets store filmhit, ‘Barbie’, har et stjernespækket soundtrack med folk som Dua Lipa, Lizzo, Charli XCX, Billie Eilish og Tame Impala som bidragydere. Den mest mindeværdige sang på soundtracket blev dog sunget af den ene hovedrolleindehaver, Ryan Gosling.

Det ikoniske musicalnummer ‘I’m Just Ken’ har i den grand fået sit eget liv uden for ‘Barbie’-filmen, med omkring 95 millioner streams Spotify. Nu cementerer Ryan Gosling succesen ved, i samarbejde med superproduceren Mark Ronson, at udgive en ep med originalsangen og tre nye udgaver af ‘I’m Just Ken’. Det skriver Deadline.

‘Ken The EP’ byder på et juleremix med titlen ‘I’m Just Ken – Merry Kristmas Barbie’, der også har fået en julet musikvideo, hvor Gosling, Ronson og band spiller sangen i et studie.

Derudover indeholder ep’en den akustiske udgave ‘I’m Just Ken – In My Feelings Acoustic’ og disco-remixet ‘I’m Just Ken – Purple Disco Machine Remix’.

Se musikvideoen og lyt til ep’en herunder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af