Ugens vigtigste udgivelser: Det bliver kaldt deres bedste album i 20 år

Vi guider hver fredag til de vigtigste nye udgivelser i musikkens verden.
Ugens vigtigste udgivelser: Det bliver kaldt deres bedste album i 20 år
Green Day. (Foto: Alice Baxley)
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Green Day ‘Saviors’

Tro det eller lad være, men i år kan ‘American Idiot’ fejre sit 20-års jubilæum. Mange vil nok mene, at det er gået ned ad bakke for Green Day siden da, og poppunk-trioen ramte da også et foreløbigt lavpunkt med det underligt nostalgiske album ‘Father of All Motherfuckers’ fra 2020.

‘Saviors’ er imidlertid blevet kørt i stilling som et slags ‘return to form’ for Billie Joe Armstrong og co., så er der noget om snakken? De internationale medier som NME og Stereogum har i hvert fald ikke været sene til kalde albummet gruppens bedste siden den to årtier gamle rockopera.

Lyt til albummet HER.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Marcus.wav ‘En sød lille én’

Ingen ringere end Hilda Heick gæster åbningsnummeret på Marcus.wavs nye album, der også tæller features fra Bjørn og Josva på den allerede udgivne single ‘Aldrig doven’. På ‘En sød lille én’ bevæger Marcus.wav sig væk fra sin selverklærede depressions-techno og omfavner hiphoppen.

Læs vores anmeldelse af albummet HER.

Lyt til albummet HER.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

BoaBoa ‘First Encounter’

Otto Høgh plejede at gå under kunstnernavnet Otay, men nu har den københavnske dj allieret sig med Amma Raastoff og Oscar Bjerrehuus i en ny trio ved navn BoaBoa. Her serverer de efter eget udsagn en blanding af elektronisk, house og melodisk pop, og i dag er de klar med deres debut-ep.

Lyt til ep’en HER.

Hør også disse album, hvis du vil være helt opdateret:
Sleater-Kinney ‘Little Rope’
Packs ‘Melt the Honey’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af