Fans sagsøger Madonna for at være forsinket til koncert – nu svarer hun igen

Fans sagsøger Madonna for at være forsinket til koncert – nu svarer hun igen
Madonna i London. (Foto: Kevin Mazur/WireImage for Live Nation)

I sidste uge lagde to fans sag an mod Madonna for at være forsinket til en koncert. Det rapporterer blandt andre People.

Helt konkret drejer søgsmålet sig om koncerten den 13. december i Barclays Center i Brooklyn, hvor popstjernen angiveligt var mere end to timer forsinket. Fansene påstår desuden, at forsinkelsen gentog sig til de efterfølgende koncerter i Brooklyn den 14. og 16. december, hvilket de kalder »falsk reklame« og »uretfærdig og vildledende handelspraksis«.

Foruden Madonna nævner søgsmålet også koncertarrangøren Live Nation, der står bag promoveringen af sangerens ‘Celebration’-turné.

Madonna i London. (Foto: Kevin Mazur/WireImage for Live Nation)

Nu er Live Nation og Madonnas management-team kommet med en udmelding, der ifølge Stereogum lyder således:

»Madonna har lige fuldendt en udsolgt ‘Celebration’-turné i Europa, der modtog ekstatiske anmeldelser. Showene begyndte som planlagt i Nordamerika i Brooklyn med undtagelse af tekniske vanskeligheder den 13. december under soundchecket, hvilket forårsagede en veldokumenteret forsinkelse. Vi har intentioner om at forsvare denne sag på det kraftigste«.

Madonnas ‘Celebration’-turné lagde sidste år vejen forbi Royal Arena, hvor popstjernen ifølge Soundvenues anmelder også var en time forsinket. Ikke desto mindre kvitterede han med fire stjerner.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af