Branco annoncerer koncert i København

Branco annoncerer koncert i København
Branco. (Foto: PR)

Ventetiden på Brancos næste album, ‘Baba Business 3’, har været lang, og seneste nyt på rapperens Instagram er, at værket stadig ikke er helt færdigt.

Men nu er der til gengæld nyt fra rapstjernen på livefronten. Branco har netop annonceret en koncert på Store Vega til efteråret. Den 13. september besøger han spillestedet med en koncert, der har fået navnet ‘Branco vs. Branco’.

Koncerten giver nyt håb om, at ‘Baba Business 3’ rent faktisk lander snart. Branco omtaler i hvert fald selv udgivelsen i en pressemeddelelse:

»Der skulle meget livserfaring til at lave dette sidste album i triologien. Det har været længe undervejs, men det er også lyden af en ny Branco og det største jeg har lavet. Tak for tålmodigheden«, lyder det.

Selvom ‘Baba Business 3’ ikke er landet endnu, har Branco sluppet en række singler og sideudgivelser den seneste tid. I år har han udgivet sangen ‘Fear Nobody’, mens han sidste år blandt andet slap ep’en ‘Reggie & Brancs’ med Node samt nummeret ‘Levende legende’ med amerikanske Vory.

Billetsalget til koncerten starter 29. februar klokken 12.00.

Branco
13. september
Store Vega

Billetpris: 255 kr.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af