»Det er en ny Branco«: Amerikanske Vory gæster ‘Levende legende’, den første single fra ‘Baba Business 3’

»Det er en ny Branco«: Amerikanske Vory gæster ‘Levende legende’, den første single fra ‘Baba Business 3’
Branco. (Foto: Victor Jones)

Branco har længe talt om det sidste album i ‘Baba Business’-trilogien, men de seneste par år har han haft travlt med andre projekter. I 2021 udgav han albummet ’10 Years’, og i år har han sluppet ep’en ‘Brancs & Reggie’ med Node.

Nu er det dog ved at være tid til næste kapitel af ‘Baba Business’-sagaen. Branco har således udgivet sangen ‘Levende legende’, der samtidig kommer til at være introen til det kommende album.

Sangen gæstes af ingen anden end amerikanske Vory, der blandt andet havde en fremtrædende rolle på Kanye Wests ‘Donda’-album i 2021.

Vi har talt med Branco om, hvordan samarbejdet opstod – og hvad status er på ‘Baba Business 3’.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Jeg var i session med mine to producere Levon og Mike Lowrey, og tjekker så min DM. Så har Austin Powerz skrevet, at han er i Danmark, og gerne vil i session. Austin Powerz har lavet ‘Lemon Pepper Freestyle’ med Drake og Rick Ross. Han var i Danmark, og ville gerne arbejde med den, som han synes, var Danmarks varmeste. Så jeg skrev til ham: ‘Kig forbi’«.

»Så pullede han op. Vi arbejdede, og lavede et par demoer. Så får han et opkald af Vory på FaceTime. Jeg ender med at snakke lidt med Vory, og jeg siger til ham: ‘Det er dig, jeg skal bruge på den her plade’. På introen. For den her plade er min sidste plade i ‘Baba Business’-trilogien, og jeg skal have den der episke intro. Jeg sagde til ham: ‘Vi skal lave den der DJ Khaled ‘Grateful’-vibe. Bare uden alt det DJ Khaled på’«.

Branco. (Foto: Victor Jones)

»Hvis du spørger mig, 10 år inde i spillet, så er det nok et af mine fedeste tracks, hvis ikke det fedeste. Det er en ny Branco. Musikken er blevet større, bredere. Hele pladen er vanvittig. 17 numre, sindssyge features. Fortællinger, der aldrig er blevet fortalt. Det handler ikke om placeringer på charts. Det handler om at albummet lever i mange år. At det vokser med årene. Udover det er Vory en af mine yndlingsartister derovre lige nu«.

Branco fortæller desuden, at han netop er blevet far for fjerde gang – men at ‘Baba Business 3’ alligevel bliver sidste album i trilogien. Det er sat til at udkomme en gang i 2024.

Det seneste ‘Baba Business’-album var nummer to, der udkom 1. januar 2021.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af