Er Rage Against the Machine gået i opløsning? Bassisten aner det ikke

Er Rage Against the Machine gået i opløsning? Bassisten aner det ikke
Tim Commerford fra Rage Against the Machine. (Foto: Theo Wargo/Getty Images)

I januar kunne Soundvenue fortælle, at Rage Against the Machine ifølge trommeslager Brad Wilk ikke kommer til at turnere eller spille live igen. Det er der bare ikke nogen, der har fortalt bandets bassist, Tim Commerford.

Sådan lyder det i et nyt interview med Rolling Stone, hvor Commerford blev spurgt ind til, om rap-metal-gruppen rent faktisk er fortid.

»Jeg ved det ikke. Jeg involverer mig ikke i det. Jeg er bassisten. Jeg venter bare på, at nogen fortæller mig, hvad jeg skal gøre«, siger Commerford og fortsætter:

»Brad (Wilk, red.) sagde, hvad han sagde, men han er en plads over mig. Han er nummer tre. Jeg er den nederste på totempælen. Det er alt, jeg kan fortælle dig. Jeg er bassisten. Bassisterne er altid de sidste, der finder ud af sådan noget lort her«.

Commerford understreger, at han er frisk på at spille flere shows, hvis Rage Against the Machine engang finder sammen igen. Indtil videre fokuserer han dog på sin nye trio, 7D7D.

»Jeg vil spille i en fucking bowlinghal. Jeg vil spille på kaffebarer. Jeg vil ud og gøre det her og ikke være ham fyren fra Rage, så meget som jeg kan være det«, forklarer han.

7D7D udgav tidligere på måneden singlen ‘Insignia’ og planlægger nu en turné.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af