NorthSide annoncerer Pulp som internationalt hovednavn

NorthSide annoncerer Pulp som internationalt hovednavn
Jarvis Cocker fra Pulp. (Foto: Kieran Frost/Redferns)

Sidste år spillede Blur på Roskilde Festival, og nu har et andet af musikhistoriens helt store britpop-bands kurs mod en dansk festival.

Det drejer sig om engelske Pulp, der sidste år lod gendanne efter cirka 10 års fravær, og som lægger vejen forbi NorthSide torsdag den 6. juni. Koncerten markerer gruppens første koncert i Danmark i 26 år, siden de i 1998 stod på Roskilde Festivals Orange Scene.

Jarvis Cocker og co. brød for alvor igennem i 1995 med det Mercury Prize-vindende album ‘Different Class’, der regnes for et hovedværk i britpop-genren, og som bød på store hits som ‘Disco 2000’ og ‘Common People’.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Bandet er allerede blevet annonceret til en række udenlandske festivaler som Primavera, Way Out West og Øyafestivalen, men nu behøver danske fans altså ikke at rejse væk for at opleve bandet live.

Programmet for årets NorthSide byder i forvejen på navne som Troye Sivan, Massive Attack og Vince Staples. Festivalen finder sted i Eskelunden i Aarhus og løber af stablen fra den 6. til den 8. juni 2024.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af