Charli XCX annoncerer nyt album – hør den klubbede førstesingle ‘Von Dutch’

Charli XCX annoncerer nyt album – hør den klubbede førstesingle ‘Von Dutch’
Charli XCX. (Foto: Jed Cullen/Dave Benett/Getty Images)

Charli XCX varmer op sit sjette studiealbum efter poppladen ‘Crash’ fra 2022. Det kunne den engelske popartist annoncere i går fra sin Instagram-profil.

Her afslørede hun titlen ‘Brat’ og et pixeleret, limegrønt albumcover. I caption kunne hun desuden fortælle, at albummet udkommer til sommer og består af 15 sange.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Nu har Charli XCX også udgivet førstesinglen ‘Von Dutch’ sammen med en hektisk musikvideo optaget i Paris-lufthavnen Charles de Gaulle, skriver Pitchfork.

‘Von Dutch’, der er produceret af Easyfun, kommer med en intens, klubbet lyd – og sådan kommer resten af ‘Brat’ formentlig også til at lyde.

»Jeg var født til at lave dansemusik. Jeg kom fra klubberne«, skrev Charli XCX således i sidste uge på mediet X. »XCX6 er det album, jeg altid gerne ville lave«.

Se musikvideoen til ‘Von Dutch’ herunder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af