Smukfest annoncerer Diana Ross som hovednavn

Smukfest annoncerer Diana Ross som hovednavn
Diana Ross. (Foto: PR)

Smukfest har netop annonceret et hovednavn til dette års festival, og det er en booking, der stikker ud.

Mens størstedelen af de hidtil offentliggjorte artister groft sagt kan betegnes som samtidsnavne, er det nye navn nemlig en veritabel legende, der havde sin storhedstid fra 60’erne til 80’erne.

Til sommer får Smukfest således besøg af ikonet Diana Ross, der har sat et stort præg på genrer som soul, disco, pop og r’n’b. I 1960’erne var hun del af gruppen The Supremes, mens hun i 1970’erne startede en særdeles succesfuld solokarriere. Hun står bag klassikere som ‘Love Hangover’, ‘Upside Down’, ‘I’m Coming Out’, Lionel Richie-duetten ‘Endless Love’ og mange flere.

Smukfests musikchef Mikkel Xavier udtaler følgende om dagens booking:

»Vi har tidligere oplevet, hvordan lyden af 70’erne og 80’erne kan sætte skoven i svingninger, og vi forventer en fantastisk fest sammen med Diana Ross. Hendes bagkatalog af hits er simpelthen mageløst, og hun kommer til at samle publikum på tværs af generationer«.

Smukfests musikchef fortæller også, at der nu kun mangler at blive offentliggjort 40% af årets lineup, og at de forventer at have en færdig spilleplan sidst i maj.

Smukfest 2024 finder sted fra den 4. til den 11. august, og festivalen har i forvejen annonceret artister som Sam Smith, Zara Larsson og The Darkness.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af