Taylor Swifts nye album udkommer i fire forskellige deluxe-udgaver

Taylor Swifts nye album udkommer i fire forskellige deluxe-udgaver
Taylor Swift til Golden Globes. (Foto: Gilbert Flores/Getty Images)

Det er ganske normalt for populære amerikanske artister at genudgive deres album i længere deluxe-versioner. Men det er rimelig sjældent, at et album kommer i hele fire særudgaver.

Det er imidlertid tilfældet for Taylor Swifts kommende album ‘The Tortured Poets Department’. Foruden den 16 numre lange standardudgave udgiver popstjernen nemlig også fire forskellige 17 sange lange deluxe-udgaver af sin nye plade. Det skriver NME.

I løbet af sin igangværende Eras-turné, der har stået på i snart et år, har Swift hidtil annonceret tre særudgaver af albummet, navngivet efter tre forskellige bonussange – én for hver udgivelse. Her er tale om numrene ‘The Manuscript’, ‘The Bolter’ og ‘The Albatross’.

Da hun gav koncert i Singapore i går, annoncerede Swift så en fjerde og sidste deluxe-version, der indeholder bonusnummeret ‘The Black Dog’. Hun delte også nyheden på X sammen med albumcoveret.

Tidligere har Taylor Swift kaldt sit nye album »en livline«:

»’Tortured Poets’ er et album – jeg mener i højere grad end noget andet album, jeg nogensinde har lavet – som jeg blev nødt til at lave. Det var virkelig en livline for mig. Bare de ting, jeg gennemgik, og de ting, jeg skrev om«, fortalte Swift under en koncert i australske Melbourne.

Alle fem udgaver af ‘The Tortured Poets Department’ udkommer 19. april.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af