Fraads annoncerer egen festival i København: »Det er en dream come true«

Fraads annoncerer egen festival i København: »Det er en dream come true«
Fraads. (Foto: Edi Cliff)

Hiphopduoen (eller skulle vi efterhånden sige artpop-duoen?) Fraads har de seneste mange år spillet til festivaler og koncerter på tværs af hele landet, og måske er det netop derfor, de nu tager det næste skridt og annoncerer deres helt egen festival i København.

Festivalen får navnet Portal to Party, og den bliver afholdt over to dage i Pumpehuset den 13. og 14. september. Festivalen kommer til at blive afholdt på tværs af både Pumpehusets Byhave og begge Pumpehusets indendørs scener.

Ifølge en pressemeddelelse kommer festivalen – udover Fraads-koncerter begge aftener – til at byde på et bredt udvalg af kunstnere, der inspirerer og begejstrer duoen.

»På det seneste har vi ikke kunnet slippe tanken om at lave vores egen festival, hvor kunstnere, som vi elsker, spiller. Vi har udvalgt musik og kunstnere, der inspirerer os, og som vi på en eller anden måde føler os beslægtede med, og som vi har lyst til at præsentere for vores fans. Det er en dream come true!«, fortæller Fraads-producer David Engelbrecht i pressemeddelelsen.

Duoens andet medlem, vokalist Papa E, fortæller videre om visionerne for festivalen: »Vi drømmer om, at vores elskede fans skal blive overrasket og opdage nye artister, om end det er på scenen eller til et lille surprise-show i rygeren midt om natten. Vi kommer til at bruge hele Pumpehuset og få ting til at ske!«

Billetterne til Portal to Party er i salg nu.

A Festival By Fraads – Portal to Party
13.-14. september 2024
Pumpehuset
Billetpris: 250 kr. pr. dag

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af