Shakiras sønner hadede ‘Barbie’-filmen: »Jeg er til en vis grad enig«

Shakiras sønner hadede ‘Barbie’-filmen: »Jeg er til en vis grad enig«
Shakira til MTV Video Music Awards 2023. (Foto: Mike Coppola/Getty Images)

Shakira har et problem med ‘Barbie’. Den colombianske verdensstjerne mener nemlig, at sidste års store filmsensation fremstiller mænd og maskulinitet på en uhensigtsmæssig måde. Det fortæller hun i et interview med Allure.

Da journalisten spørger Shakira, om hun har set Greta Gerwigs ‘Barbie’-film, går popstjernen efter en pause i gang med at kritisere filmen, som hun har set med sine sønner på henholdsvis 11 og 9 år.

»Mine sønner hadede den fuldstændig. De følte, at den var maskulinitetssvækkende. Og jeg er til en vis grad enig«, siger Shakira om filmen, hvor Margot Robbie og Ryan Goslings Barbie og Ken rejser til den virkelige verden, hvor Ken bliver fan af det herskende patriarkat og tager det med hjem til Barbieland.

»Jeg opdrager to drenge. Jeg vil have, at de også skal føle sig stærke, mens de respekterer kvinder. Jeg kan godt lide popkultur, når den forsøger at styrke kvinder uden at frarøve mænd deres mulighed for at være mænd, for også at beskytte og yde«.

Hun fortsætter: »Jeg tror på at give kvinder alle værktøjerne og tilliden til, at vi kan klare det hele uden at miste vores essens, uden at miste vores femininitet. Jeg tror, at mænd har et formål i samfundet, og kvinder har også et andet formål. Vi supplerer hinanden, og det komplement bør ikke gå tabt«.

‘Barbie’ kan streames på HBO Max og lejes på alle on demand-tjenester.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af