Syd For Solen fuldender årets lineup – seks nye navne på plakaten

Syd For Solen fuldender årets lineup – seks nye navne på plakaten
Charlotte Day Wilson. (Foto: Jessica Foley)

Syd for Solen har løbende skabt forventning om årets lineup ved at fremvise plakater, hvor de endnu ikke annoncerede acts er streget over, så man ikke kan læse deres navne.

Dermed har man længe kunnet se, at de allerede har annonceret alle headlinere og subheadlinere, men i dag afslører de altså de resterende navne for deres to hovedscener.

Torsdag den 8. august, hvor headlineren hedder Fred Again.., er der tre tilføjelser: Fra Danmark kommer rapperen Josva og r’n’b-kunstneren Ilma, og de får selskab af den canadiske r’n’b-sangsmed Charlotte Day Wilson.

Fredag den 9. august hedder hovednavnene som bekendt Jorja Smith og Michael Kiwanuka, og de får selskab af et enkelt dansk navn i denne omgang i form af den 80’er-inspirerede popgruppe Mona Moroni.

Lørdag den 10. august står den primært på rock, når Queens of the Stone Age headliner, og fra den nye musikpakke er tilføjelserne danske The Raveonettes og svenske Arc de Soleil.

Ilma. (Foto: Asbjørn Kragh)

I en pressemeddelelse teaser Syd For Solen dog for, at der kan vanke mere, selvom programmet nu er fuldendt:

»Programmet for Syd For Solen 2024 er helt offentliggjort nu. Og dog – for vi har faktisk en nyskabelse gemt i ærmet, som man godt kan begynde at glæde sig til de næste uger«, lyder det således fra programchef Xenia Grigat.

Der er jo heldigvis stadig et par måneder til festivalen, så det er bare om at vente tålmodigt på den offentliggørelse.

Alle dagens annonceringer:
Arc de Soleil (SE) – 10. august
Charlotte Day Wilson (CA) – 8. august
Ilma – 8. august
Josva – 8. august
Mona Moroni – 9. august
The Raveonettes – 10. august

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af