The Neptunes bekæmper hinanden over rettighederne til gruppens navn

The Neptunes bekæmper hinanden over rettighederne til gruppens navn
Pharrell Williams og Chad Hugo aka The Neptunes. (Foto: Theo Wargo/WireImage/Getty Images)

Pharrell Williams og Chad Hugo, der tilsammen udgør den legendariske producerduo The Neptunes, bekæmper lige nu hinanden over rettighederne til gruppens navn.

Det rapporterer Billboard, som kan fortælle, at Hugo i sidste uge beskyldte Williams og hans firma for »svigagtigt« at have ansøgt om retten til varemærket ‘The Neptunes’ uden at involvere Hugo i processen.

»Gennem deres over 30 år lange historie har Hugo og Williams været enige om at dele alle aktiver«, lyder det fra Hugos advokat, Kenneth D. Freundlich, der kalder Williams’ ansøgning for bedrageri.

Til Billboard udtaler repræsentanter for Williams, at der ikke var dårlige intentioner bag ansøgningen, der efter sigende blot skulle sikre, at en tredjepart ikke kom i besiddelse af varemærket.

»Pharrell er overrasket over det her. Vi har rakt ud flere gange for at dele ejerskabet og administrationen af varemærket, og vi vil fortsætte med at give det tilbud«, udtaler Williams’ repræsentanter blandt andet.

Williams og Hugo stod i begyndelsen af 00’erne bag radiohits som Nellys ‘Hot In Herre’ og Snoop Doggs ‘Drop It Like It’s Hot’. Desuden producerede The Neptunes de tre første Clipse-album og var også involveret i det fjerde.

I 2022 blev The Neptunes optaget i Songwriters Hall of Fame. Williams og Hugo har været venner siden ungdommen.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af