Avis publicerer dødsannonce for Eminems Slim Shady

Avis publicerer dødsannonce for Eminems Slim Shady
Eminem. (Foto: PR)

Eminem har taget hul på promoveringen af sit kommende 12. album, som har den opsigtsvækkende titel ‘The Death Of Slim Shady (Coup De Grâce)’. Kampagnen handler meget passende om alter egoet Slim Shadys død.

Først delte rapperen en true crime-inspireret videoteaser, hvor en journalist og 50 Cent udtalte sig om drabet på Slim Shady. Nu har Eminem også indrykket en dødsannonce i hjembyens avis Detroit Free Press, skriver Billboard.

»Slim Shady gjorde varigt indtryk«, lyder overskriften under et foto af Eminem iført en hockeymaske i stil med Jason Vorhees i ‘Fredag den 13.’-filmene.

»Fans ‘vil aldrig glemme’ den kontroversielle rapper«, står der i den falske nekrolog.

»Hans komplekse og pinte tilværelse er nået til enden, og den arv, han efterlader, er ikke tættere på resolution end den måde, hvorpå denne karakter forlod denne verden. Må han i sandhed finde fred i et liv efter døden, som han ikke kunne finde på Jorden«.

‘The Death Of Slim Shady (Coup De Grâce)’ udkommer i løbet af sommeren.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af