Branco siger, at han »indstiller karrieren« – afslører udgivelsesdato for ‘Baba Business 3’

Branco siger, at han »indstiller karrieren« – afslører udgivelsesdato for ‘Baba Business 3’
Branco. (Foto: Raber Sadiq)

Branco – en af de mest succesfulde danske rappere i løbet af de seneste mange år – er »nået til enden af eventyret«, lyder det i en pressemeddelelse.

I pressemeddelelsen står det ordret, at Branco »indstiller karrieren« efter udgivelsen af sit kommende album, ‘Baba Business 3’, der udkommer allerede den 24. maj. Til september skal han desuden optræde i Store Vega, hvor han planlægger at »wrappe sit rap-liv op og give sine fans en uforglemmelig afslutning på en lang og hårdfør rejse«.

Pressemeddelelsen afslører endvidere, at nogle spændende gæster vil kigge forbi. På nummeret ‘Samme vej’ får han besøg af Artigeardit og Barbara Moleko, og på ‘Magic Airlines’ gæstes han af popgruppen Blæst. Derudover får han besøg af den danske poprapkollega Node og nogle internationale scoops i form af de to engelske rapstjerner Headie One og M Huncho.

Branco. (Foto: Raber Sadiq)

Rapperen har desuden delt en trailer for albummet på sin Instagram, hvor han blandt andet siger følgende: »Som I ved, har alting sin ende, intet varer for evigt. Vi har alle en udløbsdato, og intet af det her kan vi tage med os, når vi en dag siger farvel. Så jeg stopper her. Vores verden brænder, bomberne falder, blodet fugter jorden vi alle træder på, og jeg kan ikke gøre mere igennem penge fra poesi«.

Branco fortsætter senere i traileren: »Og jeg siger ikke, at jeg kommer til at forsvinde. Tværtimod, jeg kommer til at træde først og lave nye fodspor som andre kan følge, men det bliver ikke igennem musikken. Jeg kan vise jer det bedre, end jeg kan fortælle jer det, når tiden er inde«.

Han kalder slutteligt ‘Baba Business 3’ for »mit sidste album, mit bedste album«, før han igen bekræfter, at det lander den 24. maj.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af