Taylor Swift sang, at Charlie Puth burde være en større artist – nu reagerer han

Taylor Swift sang, at Charlie Puth burde være en større artist – nu reagerer han
Charlie Puth. (Foto: Shannon Finney/Getty Images)

Hvad har ‘One Call Away’, ‘Attention’, ‘We Don’t Talk Anymore’ og ‘See You Again’ til fælles?

De er alle top-20-hittende singler med Charlie Puth, der åbenbart fortjener endnu mere succes ifølge en viral lyrikbid fra titelsangen til Taylor Swifts nye album, ‘The Tortured Poets Department’: »We declared Charlie Puth should be a bigger artist«, lyder den korrekte linje.

Da Charlie Puth for et par dage siden delte en forsmag på sin kommende single ‘Hero’ på TikTok, skete det således med tekst på skærmen, der lød kraftigt af en tak til Taylor Swift – omend han ikke nævner nogen navne.

»De sidste par uger har været ret vilde af indlysende årsager, men jeg fik lyst til at dele noget med jer. Det her er en sang ved navn ‘Hero’, jeg har skrevet om en af mine venner. Til tider bliver jeg lidt nervøs omkring af være for ærlig i min musik, hvilket er årsagen til at den her sang har siddet på min harddisk i noget tid«, skriver Puth og fortsætter:

»Men jeg tror, at nogen derude gav mig et tegn om, at jeg var nødt til at udgive det. Så jeg erklærer (I declare, ligesom i Swift-lyrikken, red.), at ‘Hero’ er ude overalt 24. maj som første single fra mit nye album. Tak for din support … du ved, hvem du er«.

Ifølge Stereogum delte Puth desuden for en uge siden en post fra Swift om ‘The Tortured Poets Department’-albummet på sin Instagram-story.

Se videoen og hør sangen herunder:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af