Hvem skulle spille Rihanna i en potentiel biopic? Her er hendes eget bud

Hvem skulle spille Rihanna i en potentiel biopic? Her er hendes eget bud
Rihanna. (Foto: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)

Hvilken skuespiller ville være bedst til at spille Rihanna, hvis en eventuel biopic om popstjernen på et tidspunkt skulle komme på tale?

Det spørgsmål fik Rihanna lov til selv at svare på, da hun befandt sig på den røde løber i mandags under lanceringen af sin nye hårproduktserie Fenty Hair, skriver Complex.

»Taylor Russell«, lød svaret fra Rihanna. »Hun har en pæn pande. Hun er fly. Jeg vil gerne være hende, så jeg vil have, at hun lader som om, hun er mig. Jeg vil gerne have, at folk skal se mig i det lys«.

Hollywood-talentet Taylor Russell er bedst kendt for sin hovedrolle over for Timothée Chalamet i ‘Call Me by Your Name’-instruktør Luca Guadagninos kannibaldrama ‘Bones and All’ fra 2022. Den 29-årige canadier slog igennem med en rolle i indiehittet ‘Waves’ fra 2019 og har siden blandt andet medvirket i serien ‘Lost in Space’.

Rihanna blev ikke kun spurgt til en imaginær biopic på den røde løber i mandags. Hun gav også en status på sit længe ventede niende album. Her fortalte popstjernen, at hun »starter forfra« på albummet, der er hendes første siden ‘Anti’ fra 2016.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af