The 1975-frontmanden Matty Healy er blevet forlovet

The 1975-frontmanden Matty Healy er blevet forlovet
Matty Healy fra The 1975. (Foto: Barry Brecheisen/WireImage/Getty Images)

Tirsdag aften spillede Charli XCX en stort anlagt releasekoncert for sit seksstjernede nye album, ‘Brat’, og blandt publikum var blandt andre Matty Healy, der brugte anledningen til at dele nogle store nyheder.

Fejringen fandt sted på Paramount i Brooklyn, og The 1975-frontmanden var muligvis til stede, fordi hans bandkammerat George Daniel som bekendt er forlovet med Charli XCX.

Nu er Healy også selv blevet forlovet. Han deltog i arrangementet med sin kæreste, modellen og musikeren Gabbriette, og i løbet af aftenen delte hun ifølge Stereogum en Instagram-story af en ring på sin finger med ordene »at gifte sig med The 1975 er meget brat«, som Healy repostede.

Det fik selvsagt internettet til at tro, at Healy og Gabbriette skal giftes, og sidenhen har Healys mor, skuespilleren Denise Welch, da også bekræftet, at hun skal være svigermor.

Sidste år havde Matty Healy en meget omdiskuteret romance med Taylor Swift, og deres tumultariske forhold spiller efter sigende en stor rolle på Swifts seneste album, ‘The Tortured Poets Department’.

Da Healy i forrige måned blev spurgt ind til sine tanker om Swift-albummet, havde han imidlertid knap nok hørt det.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af