SZA deler »ømt« cover af Eminem-klassiker – rapperen reagerer

SZA deler »ømt« cover af Eminem-klassiker – rapperen reagerer
SZA. (Foto: Omar Vega/FilmMagic)

I går delte SZA et temmelig overraskende cover på Instagram, skriver Complex.

R’n’b-stjernen har således indspillet sin egen version af Eminems kæmpehit ‘Lose Yourself’ fra soundtracket til filmen ‘8 Mile’.

»Laver I nogensinde bare et Eminem-cover, der er på noget ømt shit til følelserne?«, skriver SZA i caption til Instagram-videoen, efterfulgt af en parentes: »(Ikke til et projekt, bare til det mentale helbred)«.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Man kan alligevel håbe, at SZA deler sangen på et tidspunkt i en eller anden form, for Instagram-videoen slutter, før sangen er spillet helt færdig.

Manden bag den originale sang fra 2002 har også hørt SZA’s coverversion. Eminem reagerer således i kommentarfeltet til Instagram-opslaget med en rødmende emoji (😳).

SZA’s cover kom samme dag som Eminems nye single, ‘Houdini’, der også refererer til rapperens storhedstid. Sangen og den tilhørende musikvideo fungerer nemlig som en slags efterfølger til ‘Without Me’ fra 2002-albummet ‘The Eminem Show’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af