Eminem genskaber ‘Without Me’-musikvideoen til sin nye single ‘Houdini’ – får besøg af Dr. Dre og Pete Davidson

Eminem genskaber ‘Without Me’-musikvideoen til sin nye single ‘Houdini’ – får besøg af Dr. Dre og Pete Davidson
Eminem i 'Houdini'-musikvideoen. (Foto: PR)

Tidligere på året annoncerede Eminem, at han til sommer udgiver sit 12. album, der bærer titlen ‘The Death of Slim Shady (Coup De Grâce)’.

Nu har rapperen droppet førstesinglen ‘Houdini’ sammen med en veloplagt og ikke mindst nostalgisk musikvideo, skriver NME.

‘Houdini’-videoen fungerer som en slags efterfølger til 2002-nyklassikeren ‘Without Me’ og denne sangs musikvideo. Eminem har således genskabt flere scener nærmest 1:1, ligesom han i starten gentager ordene »Guess who’s back, back again« fra ‘Without Me’.

Da Dr. Dre ringer ham op i ‘Houdini’-videoen, hopper Eminem nok en gang i det Robin-inspirerede superheltekostume for at redde verden. Skurken er denne gang Eminem selv fra 2002 alias Slim Shady, der ankommer til nutiden gennem en tidsrejseportal.

Snart efter kan man opleve nutids-Eminem og fortids-Eminem rappe side om side, inden de fusionerer til én frygtindgydende person med lyst hår og mørkt fuldskæg.

Pete Davidson og 50 Cent kigger også kort forbi musikvideoen til ‘Houdini’, som du kan se herunder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af