Der går rygter om en stor Oasis-reunion – Liam Gallagher reagerer

Der går rygter om en stor Oasis-reunion – Liam Gallagher reagerer
Oasis. (Foto: PR)

I mere end et årti har rockfans verden over sukket efter en Oasis-reunion, og nu kan drømmen meget vel blive til virkelighed.

Sådan lyder det fra The Sunday Times, der påstår, at det britiske band næste år spiller svimlende 10 koncerter på Wembley Stadium i London samt en række koncerter i Heaton Park i hjembyen Manchester.

Rygterne er i skrivende stund ikke blevet bekræftet, men Liam Gallagher har af flere omgange hintet mod, at der er noget om snakken. Da en X-bruger kaldte Heaton Park et »forfærdeligt venue«, svarede forsangeren eksempelvis følgende: »Vi ses nede foran, din store fanny«.

I sidste uge optrådte Liam desuden på Reading Festival, og her dedikerede han ifølge NME sangen ‘Half the World Away’ til broren og den tidligere bandkammerat »Noel fucking Gallagher«, som han formulerede det.

Sidst men ikke mindst har bandet også delt en hemmelighedsfuld teaser på deres sociale medier, der viser datoen 27. august. Så vi kan efter alt at dømme forvente en større annoncering i morgen.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af