Surprise: Post Malone udgiver deluxe-udgaven af ‘F-1 Trillion’ med ni nye sange

Surprise: Post Malone udgiver deluxe-udgaven af ‘F-1 Trillion’ med ni nye sange
Post Malone. (Foto: PR)

Når tidens popstjerner udgiver album, er efterfølgende deluxe-udgaver efterhånden nærmere reglen end undtagelsen. Således har Post Malone efter udgivelsen af sit nye album ‘F-1 Trillion’, der udkom i fredags, allerede sluppet ni ekstra sange, som udgør deluxe-udgaven ‘F-1 Trillion: Long Bed’.

Albummet, der i forvejen bestod af 18 numre og havde en spilletid på lige under en time, indeholder nu i deluxe-udgaven hele 27 numre og en spilletid på knap halvanden time.

Som titlerne ‘Dead At The Honky Tonk’ og ‘Back To Texas’ vidner om, byder de ni nye numre fortsat på klassisk americana-country. Forskellen er dog, at bonusnumrene er helt fri for gæstestjerner, hvorimod der på albummets oprindelige trackliste var gæster med på 15 ud af 18 numre.

Den imponerende gæsteliste er spækket med countrystjerner og tæller blandt andre Dolly Parton, Blake Shelton og Tim McGraw.

Post Malone flirtede allerede med country-æstetikken på sit forrige album ‘Austin’ fra sidste år, hvor han spillede guitar på samtlige numre. Det er dog først på ‘F-1 Trillion’, at han for alvor er sprunget ud som fuldblods-countryartist.

Soundvenues anmeldelse af ‘F-1 Trillion’ lander senere i denne uge.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af