Det er umuligt ikke at holde af Post Malone efter den her Tiny Desk-koncert

Det er umuligt ikke at holde af Post Malone efter den her Tiny Desk-koncert
Post Malone til sin Tiny Desk-koncert. (Foto: Catie Dull/NPR)

NPR spytter nye Tiny Desk-koncerter ud på ugentlig basis, og YouTube-videoerne er næsten altid fornøjeligt selskab i de små 20 minutter, sådan en optræden nu engang varer.

Men i ny og næ lander der en video, der føles som noget specielt. Tænk Blood Oranges hyperintime optræden fra 2019 eller Phoebe Bridgers hjemmeudgave af Det Hvide Hus under coronanedlukningen året efter.

Sådan en Tiny Desk-koncert har Post Malone netop leveret. En af dem, man husker.

Det handler selvfølgelig først og fremmest om musikken, hvor Posty har allieret sig med et helt dusin musikere på alt fra strygere til korsang for at genfortolke hits som ‘Sunflower’, ‘I Fall Apart’ og ‘Circles’.

De intime arrangementer fungerer fremragende. Men det, der for alvor får videoen til at føles speciel, er, hvor charmerende rapperen fremstår mellem numrene.

Uanset om Posty undskylder for sin hærgede vokal, italesætter sin egen nervøsitet eller laver far-jokes (»Den her sang handler om en firkant«, bemærker han kækt om ‘Circles’), oser han bare af gode vibes. Han er umulig ikke at holde af.

Jeg har set Post Malone live to gange i løbet af det seneste års tid på henholdsvis Roskilde Festival og i Royal Arena, og fælles for begge optrædener er, at rapperen altid ligner en, der aldrig har haft det sjovere.

Hans Tiny Desk-koncert er ingen undtagelse. Se videoen herunder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af