Diddy risikerer fængsel på livstid

Diddy risikerer fængsel på livstid
Diddy. (Foto: John Lamparski/WireImage)

Mandag blev Diddy arresteret af FBI i New York. Det skete efter en lang række personers anklager om blandt andet voldtægt, menneskehandel og drugging samt myndighedernes ransagning af to af hiphopmogulens hjem i marts.

Ifølge Deadline har rapperen med det borgerlige navn Sean Combs forsøgt at blive løsladt mod kaution på 50 millioner dollar, men det har dommeren nægtet ham.

Begrundelsen lød blandt andet, at man mistænker Diddy for at påvirke sagens vidner, hvis han bliver sluppet fri. Han skal dermed blive bag tremmer, indtil en kommende retssag har fundet sted.

Baggrunden for Diddys arrestestation er anklager om gangstervirksomhed, menneskehandel og transport for at facilitere prostitution. Rapperen nægtede sig tirsdag skyldig. Bliver han kendt skyldig, risikerer han en fængselsdom på livstid, skriver Deadline.

Ved anholdelsen i mandags udtalte den 54-årige rappers advokat til Deadline, at klienten »er en uperfekt person, men han er ikke kriminel«.

»Vi er skuffede over beslutningen om at fortsætte med, hvad vi mener er, en uretfærdig retsforfølgelse af hr. Combs af den amerikanske anklagemyndighed«, lød det.

En dato for retssagen er endnu ikke på plads.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af