Diddys hjem ransaget af amerikanske myndigheder efter voldtægtsanklager

Diddys hjem ransaget af amerikanske myndigheder efter voldtægtsanklager
P. Diddy på Cannes Film Festival i 2012. (Foto: Gareth Cattermole/Getty Images)

Mandag blev to af Diddys hjem i henholdsvis Los Angeles og Miami ransaget af de amerikanske myndigheder, skriver Deadline.

Det sker, efter en række personer har anklaget den velhavende rapmogul med det borgerlige navn Sean Combs for blandt andet seksuelle overgreb.

Sidste år anklagede Diddys ekskæreste, r’n’b-artisten Cassie, ham for blandt andet voldtægt og menneskehandel i en sag, der endte i et forlig. Efterfølgende stod to kvinder frem med søgsmål om voldtægt, og en anden sagsøgte ham for at have deltaget i en gruppevoldtægt af en 17-årig gymnasieelev. Senest anklagede en mandlig producer Diddy for seksuelt overgreb, sexchikane og grooming.

»Tidligere i dag udførte Homeland Security Investigations New York retshåndhævelsesaktioner som en del af en igangværende efterforskning med assistance fra HSI Los Angeles, HSI Miami og vores lokale retshåndhævende partnere«, udtaler en talsmand for det føderale agentur til Deadline. »Vi vil give yderligere oplysninger, når de bliver tilgængelige«.

Myndighederne bekræfter således ikke, at Diddy er det direkte mål for efterforskningen. Ifølge Deadlines anonyme kilde inden for amerikansk retshåndhævelse er rapperen dog »i centrum for deres handlinger« mandag.

Diddy har tidligere benægtet anklagerne mod sig. »Lad mig være helt tydelig: Jeg har ikke gjort nogen af de frygtelige ting, der bliver hævdet. Jeg vil kæmpe for mit navn, min familie og for sandheden«, lød det fra rapperen tilbage i december.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af