Diddy-anklagere taler ud i første interview: »Manden har ingen sjæl«

Diddy-anklagere taler ud i første interview: »Manden har ingen sjæl«
Diddy. (Foto: Brian Ach/Getty Images)

Rolling Stone har bragt en stor, undersøgende artikel om Sean ‘Diddy’ Combs i forlængelse af de mange anklager om misbrug og seksuel vold, rapperen lige nu står over for.

I den forbindelse har de opsøgt tidligere venner, bekendte, ansatte og ikke mindst nogle af dem, der har anklaget Diddy. I mange tilfælde er det første gang, de anklagende parter udtaler sig siden deres indledende anklager.

Rolling Stone rapporterer, at lidt over 50 af de godt 300 personer, de kontaktede, var villige til at stille op, og at mange af dem, der nægtede at udtale sig, fortalte, at de var bange for konsekvenserne.

En af kvinderne, der er i gang med at sagsøge Combs for seksuelle overgreb, er Joi Dickerson-Neal. Hendes anklager går på, at hun tøvende takkede ja til en middag med Combs, hvor han spikede hendes drink og pressede hende til at ryge cannabis, før han voldtog hende. Endvidere siger hun, at Combs filmede overgrebet og viste det til andre som en slags trofæ.

Dickerson-Neal fortæller Rolling Stone, at hendes beslutning om at stå frem ikke handler om penge, men om at »blive sikker på, at hele verden ser, at denne mand, der opnåede status som ikon, i virkeligheden er syg i hovedet og har udsat så mange ofre for ubehagelig adfærd i årevis«.

Rodney Jones, der går under producernavnet Lil Rod, sagsøger også rapperen. Han fortæller til Rolling Stone, at Combs blandt andet udsatte ham for »konstant, uopfordret, uberettiget befamling og berøring« af hans anus, og at Combs sørgede for Jones’ lydighed ved at fremvise våben, at true med at »æde hans ansigt« og ifølge søgsmålet at »oplyse Jones om, at han var villig til at dræbe sin egen mor« for at opnå det, han ville – en anklage, som Combs’ advokat afviser blankt.

Jones fortæller Rolling Stone: »Han er et uhyre, intet har ændret sig. Manden har ingen sjæl. Han har ingen forpligtigelser over for nogen, end ikke sine børn«.

Rolling Stone har også talt med model Crystal McKinney, der i 2003 deltog i et modeshow for Combs’ tøjbrand Sean John. Hun sagsøger Diddy for angiveligt at presse hende til at tage et hvæs af en joint, der var blandet andre stoffer i. Herefter påstår hun, at han tvang hende til at udføre oralsex på ham, selvom hun sagde fra. McKinney fik derefter angiveligt et »anfald af angst og depression«, der resulterede i et selvmordsforsøg.

McKinney fortæller Rolling Stone: »Jeg havde planlagt en fremtid i modelverdenen, der blev stjålet fra mig. At blive udsat for et seksuelt overgreb uden at kunne gøre noget er så smertefuldt. Hver dag føltes det, som om jeg skulle dø, for jeg havde endnu ikke styrken til at træde frem«.

En kvinde fra Detroit, der anonymt sagsøgte Combs i december, har også udtalt sig til Rolling Stone. Ifølge hendes søgsmål skulle Combs og to andre mænd have drugget og voldtaget hende i 2003, da hun blot var 17 år. Denne kvinde siger i artiklen, at hun håber, søgsmålet vil stille »ikke blot Combs, men også alle dem, der assisterede ham, ignorerede eller aktivt forsøgte at dække over hans adfærd« til ansvar.

Combs’ mest notoriske anklager, ekskæresten Cassie Ventura, udtalte sig også i sidste uge efter offentliggørelsen af en overfaldsvideo.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af