Cassie udtaler sig efter offentliggjort overfaldsvideo: »Dette er kun begyndelsen«

Cassie udtaler sig efter offentliggjort overfaldsvideo: »Dette er kun begyndelsen«
Cassie. (Foto: Taylor Hill/FilmMagic)

For knap en uge siden offentliggjorte CNN en voldsom overvågningsvideo fra 2016, hvor man kunne se rapperen Diddy overfalde sin daværende kæreste, r’n’b-artisten og modellen Cassie Ventura.

Videoen kom omkring fem måneder efter, at Cassie sagsøgte ekskæresten med det borgerlige navn Sean Combs for voldtægt, sexhandel og fysiske og psykiske overgreb – en sag, der endte med et forlig allerede dagen efter.

Voldsvideoen fik Diddy til at udsende en offentlig undskyldning. Nu har Cassie også delt en officiel udtalelse om videoen på Instagram, skriver Complex.

»Tak for al kærligheden og støtten fra min familie, venner, fremmede og dem, jeg endnu ikke har mødt. Udstrømningen af ​​kærlighed har skabt et sted for mit yngre jeg at slå sig ned og føle sig tryg nu, men dette er kun begyndelsen. Vold i hjemmet er problemet. Det brød mig ned til en person, jeg aldrig troede, jeg ville blive. Efter en masse hårdt arbejde har jeg det bedre i dag, men jeg vil altid være ved at komme mig over min fortid«, skriver Cassie i sit Instagram-opslag.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Tak til alle, der har taget sig tid til at tage denne sag alvorligt. Min eneste forespørgsel er, at ALLE åbner sit hjerte for at tro på ofre første gang. Det kræver meget hjerte at fortælle sandheden om en situation, som man var magtesløs i«.

»Jeg rækker min hånd ud til dem, der stadig lever i frygt. Ræk ud til dit folk, afskær dem ikke. Ingen bør bære denne vægt alene«, fortsætter hun. »Denne helbredelsesrejse er uden ende, men denne støtte betyder alt for mig. Tak«.

I alt seks personer har sagsøgt Diddy for blandt andet seksuelt overgreb og voldtægt, hvoraf det nyeste søgsmål er under en uge gammelt. I marts blev to af rapperens boliger ransaget af de amerikanske myndigheder.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af