Tidligere model sagsøger Diddy for drugging og seksuelt overgreb

Tidligere model sagsøger Diddy for drugging og seksuelt overgreb
Diddy. (Foto: Roy Rochlin/Getty Images)

En sjette person har netop sagsøgt rapperen Diddy med det borgerlige navn Sean Combs. Det skriver Deadline.

Her er tale om den tidligere model Crystal McKinney, som vandt ‘MTV’s Model Mission’ i 1998. Hun anklager Combs for at drugge hende og begå seksuelt overgreb mod hende i rapperens studie i New York for 21 år siden.

»Combs’ overfald har ændret banen for Crystal McKinneys karriere, og nægtet hende en succesfuld og lukrativ karriere i model- og filmbranchen«, lyder det i sagsanlægget, som er indgivet ved en føderal domstol.

McKinney beskriver, at hun mødte Combs i 2003 ved en middag under Men’s Fashion Week og blev inviteret forbi hans nærliggende studie, hvor hiphopmogulen fik hende til at indtage noget »meget kraftfuldt« pot.

»Da han så, at sagsøger var meget beruset, krævede Combs, at sagsøger fulgte efter ham, og han førte fysisk sagsøger ud til badeværelset«, lyder søgsmålet. Efter McKinney nægtede at give Combs oralsex, skubbede rapperen angiveligt »hendes hoved ned til skridtet« og tvang hende til at gøre det. McKinney forklarer ydermere, at hun kort efter besvimede, hvorefter hun vågnede op på bagsædet af en taxi.

Diddy har indtil videre ikke kommenteret anklagen.

McKinneys søgsmål kommer få dage efter, en voldsom video fra 2016, hvor Diddy overfalder sin daværende ekskæreste Cassie, blev delt på internettet. Videoen fik Diddy til at udsende en offentlig undskyldning.

Tidligere har andre personer anklaget rapperen for blandt andet voldtægt, gruppevoldtægtsexchikane og grooming. I marts blev to af rapperens hjem i henholdsvis Los Angeles og Miami ransaget af de amerikanske myndigheder.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af