Overvågningsvideo viser Diddy begå voldeligt overfald mod ekskæresten Cassie

Overvågningsvideo viser Diddy begå voldeligt overfald mod ekskæresten Cassie
Diddy og Cassie i 2018. (Foto: Kevin Mazur/MG18/Getty Images for The Met Museum/Vogue)

Obs: Artiklen beskriver video med alvorligt indhold.

Tilbage i november sagsøgte r’n’b-artisten Cassie Ventura sin ekskæreste, hiphopmogulen Sean ‘Diddy’ Combs, for voldtægt, sexhandel og fysiske og psykiske overgreb. Allerede dagen efter søgsmålet indgik de to parter et forlig.

Nu har sagen imidlertid fået ny opmærksomhed på internettet, da CNN har bragt en overvågningsvideo fra 2016, hvor man kan se Combs begå vold mod Ventura.

Overvågningsvideoen består ifølge CNN af optagelser fra forskellige kameraer fra gangen på det nu lukkede InterContinental Hotel i Los Angeles. Videoen viser Combs gribe fat i, skubbe, sparke og kaste et objekt efter sin daværende kæreste.

Ifølge Stereogum svarer optagelserne til en episode fra 2016 beskrevet i Venturas søgsmål, hvor Combs blev »ekstremt beruset« og slog hende i ansigtet, så hun fik et blåt øje. Herefter flygtede hun ud af hotelværelset og ud på gangen, hvor Combs fulgte efter og overfaldte hende. Overvågningskameraerne ser ud til at have fanget det sidste.

Efter Cassies søgsmål mod Diddy har en række andre personer anklaget ham for voldtægt, gruppevoldtægt, sexchikane og grooming. I marts blev to af rapperens hjem i henholdsvis Los Angeles og Miami ransaget af de amerikanske myndigheder.

Diddy har benægtet alle anklagerne mod sig.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af