Mew siger farvel efter 30 år – med to store koncerter

Mew siger farvel efter 30 år – med to store koncerter
Mew. (Foto: Christopher Franck)

2025 bliver et skelsættende år på to forskellige måder for Mew. Dels er det deres 30-års jubilæum, men det bliver også et slutpunkt for bandet, der spiller deres to sidste shows med det nuværende lineup.

Mew har således netop annonceret, at de spiller i ACC i Aarhus den 29. maj 2025 samt i Royal Arena den 31. maj, og at de to koncerter bliver et farvel til Mew, som vi kender dem. Forsanger og guitarist Jonas Bjerre stopper nemlig i bandet.

Jonas Bjerre udtaler via en pressemeddelelse: »Næste år bliver mit sidste år med Mew. Jeg er nået til den erkendelse, at det er tid for mig personligt at begive mig ud på en anden rejse og fokusere på andre kreative projekter«.

Bandet som helhed har også delt en udtalelse:

»Ingen ved deres fulde fem ville have forestillet sig, at vi stadig ville være her tilbage i 1995, da vi startede med at lave larm i Jonas’ teenageværelse. Men det gjorde vi! Måske var vi ikke ved vores fulde fem, på en mission. Vi turde drømme, og drømme stort – sammen«, lyder det blandt andet her.

Nu siger bandet altså farvel efter tre årtier. Om Mew fortsætter i en eller anden form uden Jonas Bjerre vides endnu ikke.

Billetsalget starter på fredag den 13. september klokken 10.00 via LiveNation og Ticketmaster.

Mew
29. og 31. maj 2025
ACC og Royal Arena
Billetpris: 510 kr. i ACC og 350-595 kr. i Royal Arena

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af