Premiere: Debbie Sings har fundet den perfekte rapper som duetpartner – lyt til ‘U Could B It 2 Me’ med Papa E

Premiere: Debbie Sings har fundet den perfekte rapper som duetpartner – lyt til ‘U Could B It 2 Me’ med Papa E
Debbie Sings. (Foto: Rat TV)

Det meste kan ske i Debbie Sings’ univers. På hendes tidligere materiale har vi fået alt fra »cunty country« på ‘Joyride‘ til farverige knaldperler som ‘Wish Upon A Star’, der måske bedst kan beskrives som Disney-EDM.

Men på hendes nye single ‘U Could B It 2 Me’, som Soundvenue i dag har premiere på, prøver hun kræfter med en ny disciplin: Hiphop-duetten. Sangen får nemlig besøg af Fraads-frontmand Papa E i fuldt rapper-humør. Som noget helt nyt rapper han desuden på engelsk.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sangen kulminerer med, at Debbie Sings og Papa E skiftes til at synge linje for linje.

»I love it when we kiss all night«, rapper Papa E.

»Love the feeling of your *beep* inside«, svarer Debbie Sings.

Det er ikke helt som Ashanti og Ja Rule i 00’erne. Men heller ikke vildt langt derfra – selvom lyden her selvfølgelig er meget mere pop-orienteret og drømmende.

Debbie Sings og Papa E. (Foto: PR)

»Vi har kendt hinanden i et godt stykke tid efterhånden. Jeg ved ikke præcis hvorfra, men vi kan begge godt lide at have det sjovt, så det er nok via fester og, ja, nu er vi gode venner«, fortæller Debbie Sings Soundvenue om samarbejdet med Papa E i en mail.

»Vi har bondet over vores stemmers legesyghed, og har derfor altid tænkt, vi burde lave noget sammen! Derudover har vi måske også det her lidt ekspressive tilfælles musikalsk. I studiet kom Papa og havde det rapper-agtigt for at lægge et vers. Men igennem den gode stemning blev det klart, at vi også skulle ha’ en duet til sidst, så vi ku’ få lidt ekstra flirty vibes op at køre«.

De flirty vibes har Debbie Sings og Papa E både ramt i sangen – og i en minimusikvideo (lavet af Kizzer) med både sexet vindruespisning og piggyback ride.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘U Could B It 2 Me’ er den anden single fra Debbie Sings’ debutalbum ‘Debbie’s Songs’. Hun har tidligere i år udgivet sangen ‘Joyride’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af