Premiere: Gør dig klar til »cunty country« – Debbie Sings annoncerer debutalbum og deler førstesinglen ‘Joyride’

Premiere: Gør dig klar til »cunty country« – Debbie Sings annoncerer debutalbum og deler førstesinglen ‘Joyride’
Debbie Sings. (Foto: Rat TV)

Debbie Sings er et af de mest unikke nye navne på den danske musikscene. De seneste par år har hun imponeret med eksplosive sange, der leger med alt fra eurodance til EMD og country, og spillet et imponerende show på Roskilde Festival.

Vi mangler sådan set bare et album – og det får vi nu den 13. september. Her lander Debbie Sings’ debutalbum, der har fået den mundrette titel ‘Debbie’s Songs’.

Det annoncerer musikeren nu sammen med førstesinglen ‘Joyride’, som Soundvenue i dag har premiere på.

‘Joyride’ kombinerer Debbie Sings’ typiske flair for sukkersøde vokaler og uventede musikalske indslag med en poppet produktion, der ikke lyder milevidt fra noget, Dua Lipa ville synge over.

Det lyder som en dansevenlig popsang, der hele tiden er farligt tæt på at mutere til noget andet. Eller som en tur på stranden, hvor man ikke helt ved, om en gigantisk tornado pludselig kommer til at feje hen over sandstranden.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Joyride’ er muligvis retningsvisende for det kommende album. Debbie Sings fortæller nemlig Soundvenue, at lyden på ‘Debbie’s Songs’ bliver mere poppet end hidtil.

»Albummet er mere poppet end meget af min live-musik har været. Og så har det sådan en gennemgående country-vibe – sådan en slags cunty country«, skriver hun til Soundvenue i en mail (efterfulgt af et »hehehhe«).

»Det er blevet en blandet pose af meget af den lyd, jeg holder af. Jeg har haft lyst til at lyde som alt muligt på én gang og så også bare gjort, som jeg nu havde lyst til. Der er helt sikkert noget længselsfuldt og drømmende for mig i det; det er rart at kunne leve i sit eget parallelunivers i sin musik, synes jeg, når verden til tider føles, som om den er ved at gå i stykker«.

‘Joyride’ af Debbie Sings udkommer officielt på streaming på fredag den 16. februar på The Big Oil Recording Company.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af