Robbie William driller Oasis – kalder reunion for »sæbeopera«

Robbie William driller Oasis – kalder reunion for »sæbeopera«
Robbie Williams. (Foto: PR)

Forholdet mellem Robbie Williams og Oasis har længe været anstrengt.

Deres fejde kulminerede ved Brit Awards i 2000, hvor Noel Gallagher kaldte Robbie Williams for »ham den fede danser fra Take That«. Senere responderede Williams ved at udfordre Liam Gallagher til en slåskamp for 100.000 pund.

Sidenhen har de begravet stridsøksen. Eller, den har i hvert fald ligget stille i nogle år, indtil Robbie Williams for nylig gav sin mening til kende om Oasis’ reunion på Instagram.

Her skriver han blandt andet:

»Alene sæbeoperaen vil være enten ophidsende eller grim at observere«. Senere i opslaget er der dog masser af kærlighed at spore: »Og koncerterne? De kommer til at blive fantastiske (…) Oasis’ genforening kan blive et healende øjeblik for vores land«

Han fortsætter med kærlige ord henholdt Liam Gallagher, for dog til sidst at komme med den ultimative stikpille til Noel:

»Liam der tjekker sin telefon på toilettet ville være mere karismatisk end 99.9% af verdens befolkning, når de er allermest enigmatiske. Alt, han skal gøre, er at stå der og synge for publikum, og så får de, hvad de har betalt for. Noel kommer også til at være der«.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af