Soundvenue Filmcast: ‘Sommeren ’92’, seriegeniet David Simon og IMDb’s serie-top 250

Soundvenue Filmcast: ‘Sommeren ’92’, seriegeniet David Simon og IMDb’s serie-top 250
Oscar Isaac i 'Show Me a Hero'
Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Abonnér via iTunes
RSS-feed

I første udgave af Soundvenue Filmcast efter sommerferien står den på Kasper Barfoeds ventede fodboldfilm ‘Sommeren ’92’, som mildt sagt deler vandene i podboksen, hvor de to fodboldtosser, vært Martin Bunk og filmredaktør Jacob Ludvigsen, får hårdt modspil af den selverklærede fodboldanalfabet og antipatriot, anmelder Sofie Lykke Stenstrop.

Derefter går turen til serieland. ‘The Wire’-skaber David Simon er manden, hvis navn alverdens tv-kritikere ikke kan nævne uden at skælve af ren ærefrygt. Nu er han aktuel med miniserien ‘Show Me a Hero’, men hvad er det, han kan? Og går hans kompromisløse realisme sommetider ud over en medrivende fortælling?

Også her er der splittelse i panelet, som dog kan samles om én holdning: IMDb’s nye, brugerdefinerede top 250-liste over verdens bedste serier er helt til hest. Måske er den endda mandschauvinistisk?

Som altid kommer Soundvenue Filmcast også omkring den frygtede hurtigrunde, ligesom panelet anbefaler det bedste, de har streamet over sommeren.

Soundvenue Filmcasts temamusik er som altid komponeret af Jonas Colstrup.

Følg Soundvenue Filmcast på Facebook.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af