Soundvenue Filmcast: Johnny Depp og det mytologiske comeback / ‘Beasts of No Nation’ og status på Netflix

Soundvenue Filmcast: Johnny Depp og det mytologiske comeback / ‘Beasts of No Nation’ og status på Netflix
Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Abonnér via iTunes

RSS-feed

I denne udgave af Soundvenue Filmcast diskuterer vært Martin Bunk og anmelderne Thomas Spejlborg Sejersen og Sofie Lykke Stenstrop en af de grundpiller, Hollywood er bygget op omkring: Comebackfortællingen.

Vi elsker nemlig at se stjerner i frit fald mod afgrunden, men endnu mere at se dem genopstå som Fugl Føniks fra asken, og podboksen dissekerer comebackets kunst med udgangspunkt i ’tilfældet Johnny Depp’ – manden, der er gået fra at være en af filmbyens cooleste cats til at blive en parodi på sig selv og nu – måske – har genfundet formen i gangsterfilmen ‘Black Mass’.

Er det nok til, at vi tilgiver ham for rækken af excentriske karikaturer, hvad skal der i det hele taget til, før fallerede skuespillere genvinder folkets accept, og hvem kunne vi godt tænke os at se i fornyet raketfart mod toppen?

Det skal også handle om Netflix, som netop er trådt ind på spillefilmområdet med ‘True Detective’-instruktør Cary Fukunagas ‘Beasts of No Nation’, der har fået verdenspremiere direkte på tjenesten. Har Netflix en kunstnerisk profil – eller er det kommerciel kalkule det hele, og gør det noget, hvis det er?

Men før status på streaminggiganten runder podcasttrioen Jennifer Lawrences stærkt omtalte, skarptungede debatindlæg om Hollywoods mandschauvinisme, og de kommer naturligvis også forbi hurtigrunden og streaminganbefalinger på 30 sekunder.

Soundvenue Filmcasts temamusik er som altid komponeret af Jonas Colstrup.

Følg Soundvenue Filmcast på Facebook.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af