Soundvenue Filmcast: ‘Star Wars: The Force Awakens’ og ‘Transparent’ sæson 2

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Abonnér via iTunes

RSS-feed

Vært Martin Bunk, filmredaktør Jacob Ludvigsen og anmelder Thomas Spejlborg Sejersen fælder deres uforbeholdne dom over en lille overset film ved navn ‘Star Wars: The Force Awakens’ i den nye udgave af Soundvenue Filmcast.

Til sidst i udsendelsen laver de tilmed for første gang en spoiler special, hvor de snakker om alle filmens twists, turns og overraskelser, men bare rolig: De advarer grundigt forinden, så du kan nå at slukke, hvis du endnu har filmen til gode.

Ugens filmcast står dog ikke kun i stjernekrigens tegn. Panelet har nemlig glædet sig lige så meget til anden sæson af Soundvenues officielle førsteplads på sidste års liste over bedste serier: ‘Transparent’.

Jill Soloways Amazon-serie sparkede benene væk under mange, men kan fortællingen om transkvinden Maura og hendes tre narcissistiske voksne børn holde niveauet? Og hvilken betydning har ‘Transparent’ for mangfoldigheden på amerikansk tv?

Som sædvanligt står den naturligvis også på den faste hurtigrunde, hvor det bliver akavet med gravrøveri, hvalsex og Michelin-stjerner til kæresternes kulinariske evner. Til allersidst anbefaler podridderne gode sager fra streamingtjenesterne på blot 30 sekunder.

Soundvenue Filmcasts temamusik er som altid komponeret af Jonas Colstrup.

Denne episode af Soundvenue Filmcast er præsenteret i samarbejde med Viaplay og serien ‘Empire’ – læs mere HER.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af