Soundvenue Filmcast: Charlie Kaufmans ‘Anomalisa’ / ‘Fetter’ og den danske webserierevolution

Soundvenue Filmcast: Charlie Kaufmans ‘Anomalisa’ / ‘Fetter’ og den danske webserierevolution
Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Abonnér via iTunes

RSS-feed

I denne udgave af Soundvenue Filmcast runder vært Martin Bunk, filmredaktør Jacob Ludvigsen og anmelder Sofie Lykke Stenstrop naturligvis #OscarsSoBlack, men ellers skal det handle om opsigtsvækkende anderledes måder at fortælle film og serier på.

De dykker nemlig ned i det dystre, krøllede hoved, der sidder på halsen af en af amerikansk films største originaler: Charlie Kaufman. Efter film som ’Being John Malkovich’, ’Eternal Sunshine of a Spotless Mind’ og instruktørdebuten ’Synecdoche New York’ er han nu tilbage med ’Anomalisa’, der er noget så absurd som et romancedrama om en deprimeret kundeserviceguru – i stop motion-animation.

Lever filmen op til Kaufmans ualmindeligt høje niveau, hvorfor ser vi ikke flere voksenanimationsfilm i biograferne, og hvorfor i alverden minder alle de mennesker, hovedpersonen møder i ’Anomalisa’, til forveksling om hinanden?

Derefter skal det handle om noget helt andet, men på sin egen måde ligeledes grænsesøgende. I den nye danske webserie ’Fetter’ spiller Frederik Fetterlein i bedste ’Klovn’-stil en fiktionaliseret udgave af sig selv omgivet af folk som Uffe Holm, Lina Rafn, Jonas Schmidt og Oliver Bjerrehuus. Serien lanceres på en helt ny streamingtjeneste og er det seneste eksempel på danske webserier, der måske ryster ved det danske seriefirmament.

Hvad har ’Fetter’ at byde på, og hvor ligger mulighederne i webserieformatet? Panelet snakker afdankede reality-stjerner og nye talenter, og så kommer vi naturligvis også omkring den faste hurtigrunde og streaminganbefalinger på 30 sekunder.

Soundvenue Filmcasts temamusik er som altid komponeret af Jonas Colstrup.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af