Soundvenue Filmcast: ‘The Nice Guys’, O.J. Simpson og amerikanske seriers aktuelle raceopgør

Soundvenue Filmcast: ‘The Nice Guys’, O.J. Simpson og amerikanske seriers aktuelle raceopgør
Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Abonnér via iTunes

RSS-feed

Vært Martin Bunk, filmredaktør Jacob Ludvigsen og anmelder Sofie Lykke Stenstrop diskuterer fjollet buddy-komik og en af menneskehedens største forbrydelser i den nye udgave af Soundvenue Filmcast.

’The Nice Guys’ er den nye film fra kongen af Hollywoods buddy-actionkomedier, Shane Black, og den har Russell Crowe og Ryan Gosling i hovedrollerne som et umage efterforskerpar. Filmen har delt vandene, og heller ikke i podboksen er der enighed om, hvorvidt filmen er en værdig opfølger til Shane Blacks nyklassiker ’Kiss Kiss Bang Bang’.

Dernæst skal det handle om en særlig aktuel tendens i amerikanske serier i disse år: Behandlingen af landets forhold til race og den afroamerikanske minoritet.

’American Crime Story: O.J. Simpson vs. the People’ er blevet en af årets mest hypede serier i USA, og nu kan den også ses herhjemme. Med udgangspunkt i den måske mest omtalte retssag i amerikansk historie sætter den race på dagsordenen med folk som Cuba Gooding Jr., John Travolta og Sarah Paulsen i hovedrollerne, mens landets mørke slavefortid kommer under brutal behandling i de nye serier ’Roots’ og ’Underground’.

Men hvorfor oplever vi denne bølge af serier lige nu, siger de noget nyt, og hvilke af dem bør man først kaste sig over?

Det diskuterer trioen, der også løfter sløret for, hvilke film de glæder sig mest til over sommeren, blotter sig i hurtigrunden og kommer med streaminganbefalinger på 30 sekunder.

Soundvenue Filmcasts temamusik er som altid komponeret af Jonas Colstrup.

Denne udgave af Soundvenue Filmcast er sponsoreret af Arbejdernenes Landsbank.

Omtalte film/serier ud over ovennævnte: ’The Lobster’, ’Everybody Wants Some!!’, ’Captain Fantastic’, ’Wiener Dog’, ’Ghostbusters’, ’Jason Bourne’, ’Suicide Squad’, ’The Other Guys’, ’21 Jump Street’, ’12 Years a Slave’, ’O.J. Made in America’, ’Blackish’.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af