Soundvenue Filmcast: Er ’Arrival’ bedre end ’Interstellar’? / ’Toni Erdmann’ og forventningernes magt

Soundvenue Filmcast: Er ’Arrival’ bedre end ’Interstellar’? / ’Toni Erdmann’ og forventningernes magt
Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Abonnér via iTunes

RSS-feed

I denne udgave af Soundvenue Filmcast diskuterer vært Martin Bunk, filmredaktør Jacob Ludvigsen og anmelder Lise Ulrich to film, der dårligt kunne være mere forskellige.

Dennis Villeneuves ’Arrival’ er en ambitiøs sci-fi-film, der med Amy Adams i hovedrollen som sprogforskeren, der skal afkode de nyankomne rumvæseners kommunikation – og mod alle odds – er blevet en seriøs Oscar-kandidat. Lever den op til hypen, og er den ligefrem bedre end ’Interstellar’?

Store forventninger knytter sig også til den tyske ’Toni Erdmann’, der fik den samlede kritikerstand til at knække sammen af grin under årets Cannes-festival. Chokket var derfor stort, da den rejste hjem fuldstændigt tomhændet, så hvad er op og ned? Er Maren Ades næsten tre timer lange film en uimodståelig gave, eller falder den sammen under forventningernes magt?

Det diskuterer panelet alt sammen, og som sædvanligt bliver der også tid til at fremhæve det bedste og værste, de har set for nyligt – foruden den konkurrencebetonede siden sidst-quiz og en indigneret tale til nationen.

Denne udgave af Soundvenue Filmcast er sponsoreret af HBO Nordics ’Vikings’, hvis anden halvdel af fjerde sæson får premiere 1. december.

Soundvenue Filmcasts temamusik er som altid komponeret af Jonas Colstrup.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af