Soundvenue Filmcast: ’Skam’-finalen and beyond / Netflix’ omdiskuterede storfilm ’Okja’

Soundvenue Filmcast: ’Skam’-finalen and beyond / Netflix’ omdiskuterede storfilm ’Okja’
Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Abonnér via iTunes

RSS-feed

Vært Martin Bunk, filmredaktør Jacob Ludvigsen og anmelder Lise Ulrich skammer skamløst ud på ’Skam’, nu hvor det er allersidste chance.

Sidste klip er løbet over skærmen, og panelet diskuterer, om det var en værdig afslutning, om Sana fik den fortælling, hun fortjente, og hvad vi syntes om sidste afsnits alternative stafetgreb. De hæver også blikket og ser nærmere på, hvilken plads ’Skam’ vil indtage i filmhistorien, og hvad vi kan lære af succesen.

Først handler det dog om den koreanske mesterinstruktør Bong Joon-hos allerede meget omtalte nye film, ’Okja’ med Jake Gyllenhaal, Tilda Swinton, Paul Dano og, først og fremmest, en utroligt sød koreansk pige og hendes fantastiske supergris.

’Okja’ er lavet for Netflix og vakte opsigt, da den var udtaget til hovedkonkurrencen i Cannes i maj. Nu udkommer den direkte på streamingtjenesten som Netflix’ vel nok største filmproduktion til dato, og podcasttrioen vurderer ikke bare, om filmen lever op til instruktørens forrige som ’The Host’ og ’Snowpiercer’, men også hvordan den gør sig gældende på den lille skærm.

Som altid an- og afbefaler panelet film og serier, de har set siden sidst (de kommer omkring både ‘Fargo’-finalen, ‘Better Call Saul’, ‘The Handmaid’s Tale’, den nye ‘Transformers’ og ‘Master of None’ sæson 2). Den står også på quiz (om ’Skam’, selvfølgelig!) og taler til nationen, inden Soundvenue Filmcast runder af og går på sommerferie indtil august.

Soundvenue Filmcasts temamusik er som altid komponeret af Jonas Colstrup.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af