Soundvenue Filmcast: Netflix-westernserien ’Godless’ / ny nordic-stil i ’Vinterbrødre’ og ’Thelma’

Soundvenue Filmcast: Netflix-westernserien ’Godless’ / ny nordic-stil i ’Vinterbrødre’ og ’Thelma’
'Thelma'
Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Abonnér via iTunes

RSS-feed

I den nye udgave af Soundvenue Filmcast diskuterer vært Martin Bunk, filmredaktør Jacob Ludvigsen og filmskribent Lise Ulrich tre titler med store visuelle ambitioner.

’Godless’ er Netflix’ første westernserie, som både flirter med genrens konventioner og bryder dem i historien, der primært er sat i en by, hvor alle mændene er døde. Jeff Daniels, Scoot McNairy og Jack O’Connell’ er dog stadig på plakaten i store roller, men spørgsmålet er, om det nye take på den gamle genre, der er erklæret død utallige gange, har noget nyt at byde på?

Ny takter er der med sikkerhed i Hlynur Palmasons danske ’Vinterbrødre’ og Joachim Triers norske psykologiske horrordrama ’Thelma’. Begge film dyrker æstetikken på en helt anden måde, end vi er vant til i skandinavisk film, og podcast-trioen kigger nærmere på, om de lykkes med ambitionerne, og om de afspejler en større tendens til, at de filmiske kvaliteter er tilbage i højsædet frem for det stringente fokus på fortællingen, der ofte har domineret nordiske film.

I den faste startrunde med det bedste og værste siden sidst rundes både ’SMILF’, ’Mordet i Orientekspressen’, ’Peaky Blinders’ og ’It’.

Soundvenue Filmcasts temamusik er komponeret af Jonas Colstrup.

Soundvenue Filmcast er præsenteret i samarbejde med DriveNow.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af