Standard #14: Suspekt ser tilbage på deres vilde 2017 – plus live-rap og eksklusiv premiere

Standard #14: Suspekt ser tilbage på deres vilde 2017 – plus live-rap og eksklusiv premiere
Suspekt.
Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Abonnér via iTunes

RSS-feed

Danmarks største rapgruppe var i studiet, da Orgi-E, Bai-D og Rune Rask fra Suspekt gæstede Standard for at fortælle om deres ekstremt begivenhedsrige 2017.

I år har gruppen udgivet albummet ‘100% Jesus’, turneret landet tyndt og endda spillet nogle af de største stadionkoncerter, et dansk hiphop-act nogensinde har givet i Danmark.

Men ifølge Standard-værterne Kristian Karl og Mads Viktor har Suspekt også foregrebet strømninger som emo-rap, da de i sin tid lavede Selvmord-projektet med L.O.C., og Albertslund-trioen har også lavet en slags prototype for Soundcloud-rap, dengang de lavede tracks som ‘Tabu Kompaner’.

Hertil er der også live-rap i studiet: Bai-D tackler et 50 Cent-beat, mens Orgi-E går i en helt anden retning og rapper over et nummer af den franske crooner Serge Gainsbourg. Til sidst spiller gruppen endda et ikke-udgivet track, der lige akkurat ikke kom ind på ‘100% Jesus’.

Standard udkommer hver 14. dag og gæstes af rappere, producere og eksperter for at diskutere de mange aspekter af hiphoppens dominerende rolle i kulturlandskabet – også inden for mode, tv, film og alt hvad der sker på internettet.

Abonnér på Standard via iTunes HER.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af