Standard Ekstra: Er Noah Carters ‘2nd Demo’ hans udgave af Drakes ‘Take Care’?

Standard Ekstra: Er Noah Carters ‘2nd Demo’ hans udgave af Drakes ‘Take Care’?
Noah Carter.
Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Du kan lytte til og abonnere på Standard via Spotify og iTunes, samt gennem gængse podcast-apps som Stitcher og Pocket Casts eller podcast-app’en på din iPhone eller Android-telefon.

Dansk hiphops internationale håb er tilbage! Noah Carters nye udgivelse ‘2nd Demo’ udkom mandag uden nogen som helst varsel. 13 nye numre, allesammen produceret af den tidligere Ukendt Kunstner-halvdel Jens Ole McCoy.

Dét må siges at være noget af en nyhed i den danske hiphopverden, og derfor besluttede vi at indkalde til den første episode af Standard Ekstra: En ny ekstra-podcast omkring vært Kristian Karl, der taler om de mest aktuelle udgivelser og begivenheder, lige når de sker, samt spiller de vigtigste nye hiphopsange (bare rolig: Vært Mads Viktor er tilbage igen på podcast-pinden til den næste, normale udgave af Standard).

Men hvorfor er Noah Carter-udgivelsen en ‘demo’? Hvilken indflydelse har Jens Ole McCoy, der, ligesom på sidste års ‘Couch Dreams’, står for alle produktionerne? Og er det her Noah Carters kølige, melankolske ekskærestealbum, ligesom Drakes ‘Take Care’ var det?

Det diskuterer vært Kristian Karl og ugens gæst Christian Wolkoff, der er musikredaktør hos Soundvenue – og som dermed var hovedansvarlig for, at netop Noah Carters ‘Couch Dreams’ blev kåret som sidste års bedste danske album her på sitet.

Derudover: Kan Lil Pump blive ved med at ride Xanax-bølgen? Fungerer det, når Princess Nokia hopper på emo-vognen? Og er ‘Street Fighter’ og ‘Dragon Ball Z’ de mest hiphop ting lige nu?

Standard Ekstra er et kortere supplement til Standard, der reagerer hurtigt på vigtige nye begivenheder og udgivelser i hiphoppens verden. Vært Kristian Karl gæstes typisk af eksperter, oftest fra Soundvenues redaktion, og vender ugens mest uomgængelige begivenheder og nye numre.

Abonnér på Standard via iTunes HER og via Spotify HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af