Standard Ekstra: XXL har skudt sig i foden med årets Freshman-liste

Standard Ekstra: XXL har skudt sig i foden med årets Freshman-liste
XXL Freshman-cover 2018. (Foto: XXL)
Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Du kan lytte til og abonnere på Standard via Spotify og iTunes, samt gennem gængse podcast-apps som Stitcher og Pocket Casts eller podcast-app’en på din iPhone eller Android-telefon.

Når hiphop-magasinet XXL udpeger årets 10 største talenter som del af sin årlige Freshman-liste, er det ikke et eller andet lille udvalg. Det er en af årets store, årlige begivenheder i hiphop-kalenderen.

»Tænk det som en form for hiphop-pendant til offentliggørelsen af VM-truppen« skriver dette afsnits Standard-gæst Astrid Storm, i en artikel for Soundvenue. »Når coveret går online, bobler de sociale medier over med kommentarer om, hvorvidt deres favoritkandidater er blevet udtaget til holdet«.

Men dette års hiphop-vm-trup, har overrasket negativt: Mange af årets ubestridt største navne er udeladt, og selve udvælgelsesprocessen er blevet kritiseret. Mange taler om aftalt spil og politiske beslutninger.

Standard-værten Kristian Karl og Astrid Storm taler om årets liste, og vender de mest brændende spørgsmål: Er XXLs Freshman-koncept i krise? Hvor er 6ix9ine henne, og hvorfor ville Lil Skies ikke med på coveret? Og frem for alt: Hvem burde have været med på listen?

Standard Ekstra er et kortere supplement til Standard, der reagerer hurtigt på vigtige nye begivenheder og udgivelser i hiphoppens verden. Vært Kristian Karl gæstes typisk af eksperter, oftest fra Soundvenues redaktion, og vender ugens mest uomgængelige begivenheder og nye numre.

Abonnér på Standard via iTunes HER og via Spotify HER.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af