Standard Ekstra: Eminem angriber alt og alle på ‘Kamikaze’

Standard Ekstra: Eminem angriber alt og alle på ‘Kamikaze’
Eminem.
Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Du kan lytte til og abonnere på Standard via Spotify og iTunes samt gennem gængse podcast-apps som Stitcher og Pocket Casts eller podcast-app’en på din iPhone eller Android-telefon.

Eminem er tilbage!

Jep, den er god nok, Marshall Mathers er tilbage i fuldt battlerap-mode på overraskelsesudgivelsen ‘Kamikaze’, hvor han disser alle fra Lil Pump til Joe Budden og musikhjemmesiden Pitchfork. Albummet er ét stort frontalangreb på alle dem, der ikke kunne lide hans udskældte 2017-album ‘Revival’.

Men er han virkelig tilbage? Har han fundet sin indre Slim Shady igen, eller er det her bare en vred gammel mand, der skælder ud på en hiphopkultur, han ikke længere forstår? Og hvad sker der egentlig for det der homofobiske Tyler, the Creator-diss?

De store spørgsmål diskuteres i det nye afsnit af Standard Ekstra, hvor værterne Kristian Karl og Mads Viktor går i dybden med ‘Revival’.

Derudover: En ny svensk hiphop-sang har Gilli som gæst, MoStack leverer UK-sommervibes og så er der leaket en sang med Kanye, Bieber og Post Malone.

Standard Ekstra er et kortere supplement til Standard, der reagerer hurtigt på vigtige nye begivenheder og udgivelser i hiphoppens verden. Vært Kristian Karl gæstes typisk af eksperter, oftest fra Soundvenues redaktion, og vender ugens mest uomgængelige begivenheder og nye numre.

Dette afsnit af Standard er bragt i samarbejde med vores sponsor Spotify.

Abonnér på Standard via iTunes HER og via Spotify HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af