SOUNDVENUE STREAMER: Vores spritnye podcast er dit nye lys i streamingmørket

SOUNDVENUE STREAMER: Vores spritnye podcast er dit nye lys i streamingmørket
Værter i SOUNDVENUE STREAMER, Jacob Ludvigsen og Lise Ulrich. (Foto: Sophus Wolf)
Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I dag lancerer vi vores helt nye podcast. Den hedder SOUNDVENUE STREAMER, udkommer hver uge, varer blot en halv time, og konceptet er såre simpelt: Vores filmredaktør Jacob Ludvigsen og anmelder Lise Ulrich går i kødet på ugens to mest interessante tilbud fra streamingjunglen – og leverer således inspiration til hjemmebiografens film og serier i en tid, hvor det i overophobningen af nyt indhold bliver sværere og sværere at finde frem til guldet.

I første program, der nu er på gaden, diskuterer Jacob og Lise, om man kan fælde et ikon uden konkrete beviser? Og om mandemændene Ben Affleck, Oscar Isaac og Charlie Hunnam er værd at bruge en lørdag aften på?

Først skal det nemlig handle om den kontroversielle Michael Jackson-dokumentar ’Leaving Neverland’ på DR, og dernæst kommer turen til den længe ventede Netflix-film ’Triple Frontier’, hvori fem ærkeamerikanske husarer tager røven på en narkobaron i den sydamerikanske jungle. Lise og Jacob når også forbi den mest fremtrædende streamingkrig lige nu: Netflix vs. Hollywood.

Musikken til SOUNDVENUE STREAMER er komponeret af Jakob Strandgaard Davidsen.

Du kan lytte til og abonnere på SOUNDVENUE STREAMER via Spotify og iTunes eller din foretrukne podcast-app.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af