SOUNDVENUE STREAMER: NSFW Netflix-robotter og hypet true crime

SOUNDVENUE STREAMER: NSFW Netflix-robotter og hypet true crime
Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Du kan lytte til og abonnere på SOUNDVENUE STREAMER via Spotify og iTunes eller din foretrukne podcast-app.

Omdiskuteret true crime og filosofisk-sexede Netflix-robotter fylder studiet, når Jacob Ludvigsen og Lise Ulrich kaster sig over ugens to mest interessante streamingtitler i andet afsnit af SOUNDVENUE STREAMER.

Først diskuterer de, om den længe ventede ’Serial’-opfølger ’The Case Against Adnan Syed’HBO Nordic er lige så binge-seværdig som podcast-forlægget. Og så går der næsten knas i maskinen, da Jacob springer ud som førsteklasses drengerøv i snakken om Netflix og David Finchers eksplosive NSFW-animationsserie ’Love, Death and Robots’.

Er Lise mere til yoghurt end ultravoldelige møtrikker? Har verden brug for ’Bird Box 2’? Og ved Jacob overhovedet, hvem Bear Grylls er?

Alt det og meget mere får du svar på i SOUNDVENUE STREAMER, der hver uge leverer inspiration til hjemmebiografens film og serier i en tid, hvor det bliver sværere og sværere at finde frem til guldet.

Musikken til SOUNDVENUE STREAMER er komponeret af Jakob Strandgaard Davidsen.

Følg SOUNDVENUE STREAMER på Facebook HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af